Skoči na vsebino

Rasti, cveti, sij in bodi ti!

Hipnoterapija

Namen hipnoterapije je reprogramiranje vzorcev obnašanja znotraj našega uma in na ta način preseganje nesmiselnih strahov, fobij, negativnih misli in potlačenih čustev.

Regresoterapija

Regresija je tehnika hipnoterapije, ki te s pomočjo hipnoze popelje do vzroka, oz. izvora težave in jo hitro ter uspešno odpravi z zmožnostjo dostopa in reprogramiranja nezavednega uma, ki prinese hitre, močne, trajne spremembe in rezultate.

Kanalizirana sporočila

Kanaliziranje je proces, pri katerem se kot medij povežem z višjo zavestjo, s tvojimi duhovnimi vodniki ter prenesem njihova sporočila in jasnost. Svojemu duhovnemu vodstvu lahko postaviš kakršno koli vprašanje.

Kdo sem?

Fotografinja, ki je svoj svet barv in oblik zamenjala za potovanje v globine lastne duše, odkrila moč hipnoterapije in se preobrazila iz izgorele mamice treh otrok v svetilnik ljubezni in moči. Moje življenje je postalo potrditev, da ko najdemo ljubezen do sebe, se odprejo vrata k neverjetnim spremembam in novim začetkom. Pridružite se mi na tej čarobni poti preobrazbe, odkrijte, kako sem se prebila skozi temo in postala medij za sporočila iz višje zavesti, ter kako lahko tudi vi odkrijete svojo notranjo moč.

Kako ti lahko pomagam, da rasteš in siješ?

Se počutiš izgubljeno na svoji življenjski poti? Morda iščeš jasnost v poplavi informacij in občutkov, ki te preplavljajo vsak dan? Ali pa si na razpotju, kjer se sprašuješ, katera pot je prava zate? Včasih se zdi, kot da je naš notranji kompas zatajil, in v takih trenutkih sem tukaj, da ti pomagam najti pot nazaj k sebi.

  • Ti primanjkuje jasnosti in usmerjenosti v življenju,
  • Si želiš premagati notranje strahove in zgraditi trdno samozavest,
  • Iščeš globljo povezavo s svojim notranjim jazom,
  • Ali enostavno potrebuješ “brco v rit”, da narediš pomemben korak naprej.

Pripravljen/a na potovanje vase? Vabim te, da klikneš in izveš več o tem, kako lahko skupaj zgradiva pot do življenja, ki si ga vedno želel/a. Tukaj sem, da ti pomagam odkriti tvojo moč, jasnost in samozavest, ki te bo vodila do izpolnjujočega življenja. Dobrodošel/a na poti odkrivanja samega sebe, da rasteš in siješ.

Okrij najboljšo verzijo sebe!

Z leti sem pridobila poseben nabor orodij, ki mi omogočajo, da te popeljem skozi proces globokih notranjih sprememb. Moje metode niso običajne – delujem skozi moč hipnoterapije in kanaliziranih sporočil, ki prinašajo jasnost, osebno rast, in pomoč pri premagovanju strahov ter krepitev samozavesti. Lahko rečemo, da sem kot prijateljica, ki ti ponudi brco v rit, ko to najbolj potrebuješ, a hkrati stojim ob tebi z nežnostjo in razumevanjem, ki ga iščeš.

Potem si na pravem mestu. Z mano boš raziskal/a globočine svoje duše, razkril/a skrite vzorce, ki te zadržujejo, in odkril/a orodja, s katerimi lahko oblikuješ življenje, po katerem hrepeniš.

Moja posebnost je pristop, ki ni samo terapevtski, ampak tudi intuitiven. Skozi hipnoterapijo in kanalizirana sporočila ti predam ključe za razumevanje in spreminjanje tvojega notranjega sveta, kar vodi do resničnih sprememb v zunanjem življenju.

Kaj o meni menijo drugi?

“Urši hvala tebi, sem odkrila marsikaj novega o sebi in spoznala, da si je res treba tudi zase vzeti čas ❤️

S.T.

“Draga Urška, Hvaležna sem da sem te lahko spoznala in upam da se bova še naprej družili, ker si izjemna ženska, ki izžarevapozitivno, sončno energijo, ob tebi se enostavno počutim sproščeno, brez obsojanj. Znaš prisluhnit človeku in daješ mi zagon, da se podam na svojo pot, ker mi daješ zgled… Hvala ti! ❤️

N.R.

“Tvoja energija boža. Ohrani svojo milino, mehkobo in pristnost. Dotaknila si se me in sem prepričana, da nisem edina. ❤️

A.O.

Rasti, cveti, sij in bodi ti! Stopi v kontakt z mano…

Imate vprašanje, dilemo ali se soočate s težavo? Vedno sem tukaj, da prisluhnem in z veseljem odgovorim na vsa vaša vprašanja. Stopite v stik z mano in skupaj bomo poiskali odgovore, ki jih iščete. Vaša pot do jasnosti, samozavesti in osebne rasti se začne z enim samim korakom – pogovorom z mano.

Ne oklevajte, začnimo ta pogovor danes.